Με λίγα λόγια..

Ξεκίνησε με σεμνότητα, αγάπη και μεράκι για τα ιδανικά της Κρητικής παράδοσης, με στόχο την προβολή του ανεξάντλητου πλούτου της μεγαλονήσου.

Συμβάλει καθημερινά μέσω ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών και πάντα με γνώμονα τον πολιτισμό μας, στη διατήρηση, στη διάδοση και τη διάσωση της παράδοσης μας.


Νέα και Ανακοινώσεις.
Τα τελευταία νέα!
Απρ
16
2019
Aκούστε ζωντανά στον Ερωτόκριτο 87,9 κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11.00 - 13.00 την εκπομπή ΔΟΞΑΡΙΕΣ με το Γιώργο Κοκαράκη
Ιούλ
26
2017
Παρουσιάση του βιβλίου της Μάρως Γεωργιλαδάκη "Στα ζάλα μου" τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 19:00 στο Παλαιινό στο Ηράκλειο... Ομιλήτής - συντονιστής θα είναι ο Γιώργος Κοκαράκης.... Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι : Αλεξανδράκης Σταμάτης Ατσαλάκης Νεκτάριος Γιαμαλής Γιάννης Κορνηλάκης Διονύσης Σταυρουλάκης Μιχάλης Ψαρουλάκης Κώστας & Ρινακάκης Γιώργος
Οκτ
28
2014
φυτώρια aloe vera με την αδειοδότηση του υπουργείου ανάπτυξης και τροφίμων και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προδιαγραφών για μια νέα καλλιέργεια που καθημερινά μεγαλώνει το ενδιαφέρον της διάθεσής της από εγχώριες αλλά και ξένες εταιρίες. Για τους νέους καλλιεργητές αλόης φυτώρια κάτω από 1 ευρώ. Τηλ:2892052640 & 6936705555
Για την παράδοση
Παράδοση σ’ένα λαό είν’ η ταυτότητα του, τον τόπο σέβεται που ζει και τη κληρονομιά του.
Γιάννης Σακαλάκης
Τηλέφωνο : 6936 705 555
Email : info@kokaris.gr
Βιογραφικό
Η πορεία του Γιώργου Κοκαράκη μέχρι και σήμερα

Η ασχολία μου με το ραδιόφωνο ξεκίνησε το 1989, στην έναρξη της λειτουργίας του πρώτου νόμιμου, επαγγελματικού ραδιοφωνικού σταθμού της νότιας Κρήτης ΄΄ΡΑΔΙΟ ΤΥΜΠΑΚΙ 89,5 FM΄΄

Αργότερα, για μία δεκαετία συνεργάστηκα με το γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ΄΄DREAM FM 90,6΄΄ ως υπεύθυνος προγράμματος και ως παραγωγός καθημερινής λαογραφικής εκπομπής.

Μετέπειτα ιδρύσαμε το Ρ/Σ ΄΄ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ΄΄ του οποίου τη διεύθυνση ανέλαβα εξ’ ολοκλήρου για ένα έτος.

Σήμερα στο Ρ/Σ ΄΄Ράδιο Μ Ο Ι Ρ Ε Σ΄΄ της νότιας Κρήτης επιμελούμαι και παρουσιάζω καθημερινά 12.00 έως 14.30 τη παραδοσιακή εκπομπή ΄΄Δ Ο Ξ Α Ρ Ι Ε Σ΄΄στην οποία παρατηρείται μεγάλη ακροαματικότητα.

To Σεπτέμβριο του 2003 ξεκίνησε η συνεργασία μου με τη τηλεόραση C R E T A (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ) Ανέλαβα την επιμέλεια την παρουσίαση και την παραγωγή της εβδομαδιαίας εκπομπής ΄΄ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ΄΄ Εκπομπή λαογραφικού χαρακτήρα με κύριο θέμα τη κρητική μουσική, από αξιόλογα συγκροτήματα κρητών καλλιτεχνών τα οποία φιλοξενούμε σε γνωστά κέντρα διασκεδάσεως του νησιού.

Η επιτυχημένη πορεία της εν λόγο εκπομπής μας οδήγησε στην παραγωγή και δεύτερης λαογραφικής εβδομαδιαίας εκπομπής, στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό με βασικό στόχο την ανάδειξη ιστορικών, λαογραφικών, πολιτιστικών θεμάτων. Τίτλος της νέας εκπομπής ΄΄ Ο Ι Ρ Ι Ζ Ε Σ Μ Α Σ΄΄.

Τους τελευταίους μήνες, μέρος του αρχείου της εκπομπής ΄΄ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ΄΄ προβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αίθουσες συγκεντρώσεων των ομογενών μας στη Μελβούρνη και στο Σύδνευ της Αυστραλίας μετά από πρόταση και έντονη επιθυμία του προέδρου του συλλόγου Ρεθεμνιωτών Μελβούρνης ΄΄Α Ρ Κ Α Δ Ι ΄΄ και ομόφωνη υποστήριξη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Επίσης έχω διετελέσει για 3 συναπτά έτη πρόεδρος του Δ.Σ. πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μου Κλήματος και είμαι μέλος της παγκρήτιας δημοσιογραφικής ένωσης (ΠΑ.Δ.Ε.).

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΑΡΑΚΗΣ